7/2/12

Treball conjunt entre el Consell Comarcal i l'Ajuntament per millorar l'eficiència dels serveis de cara als ciutadansPodeu linkar directament a la notícia aquí

L'Alcalde i president de CIU, aposta per impulsar projectes conjuntament amb el Consell Comarcal del Maresme (CCM). Mora s'ha reunit aquesta setmana amb el president del CCM, Miquel Àngel Martínez.

L’alcalde i president de CIU-Mataró, Joan Mora, i el president del Consell Comarcal del Maresme (CCM), Miquel Àngel Martínez, han mantingut aquest dimarts 7 de febrer una reunió amb la voluntat de sumar esforços i col•laborar en temes d’interès comú de la comarca.

Mora ha manifestat que “els consells comarcals i els ajuntaments han de treballar conjuntament per millorar l’eficiència dels serveis de cara als ciutadans” ha afegit que “en moments com aquests hem de demostrar que les administracions som capaços de posar-nos d’acord per estalviar diners al ciutadà i donar-li els millors serveis”.

Miquel Àngel Martínez ha posat de relleu “la voluntat i la generositat de l’Ajuntament de Mataró d’acompanyar el Consell Comarcal. Sumem esforços, caminem en la mateixa direcció i aquesta no és una altra que enfortir el Maresme”. Martínez ha afegit que “Mataró ha de ser la capital generosa que necessita la comarca”.

Pel que fa als temes tractats durant la reunió, s’han posat sobre la taula l’antic edifici del Club Nàutic, el projecte Mataró Maresme Marítim, el turisme, el projecte de la mobilitat de la comarca, la sorra i la regeneració de les platges, la compra agregada, la mancomunació de serveis i la promoció econòmica, entre d’altres. Com a exemple de la mancomunitat, de serveis l’Alcalde i president de CIU-Mataró ha anomenat l’oferiment de Mataró a la resta de municipis dels serveis professionals d’Urbanisme municipals