28/1/12

25è aniversari de la Hermandat de Nuestro Padre Jesús Nazareno i Ntra.Sra de la Esperanza








Dissabte de celebració aquesta tarda al Teatre Monumental, on la Hermandat de Nuestro Padre Jesús Nazareno i Ntra.Sra de la Esperanza han celebrat el 25è aniversari fundacional com a germandat i entitat cultural a la nostra ciutat. I ho han fet amb una festa amb majúscules, on no hi ha faltat un cartell commemoratiu, obra del fotògraf Santiago Flores.

L’acte ha començat a les 6 de la tarda i ha vingut precedit de les salutacions del Sr. Javier Lechuga, hermano mayor de l’Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza; del Sr. Manuel Zamora, president del Consell de Germandats i Confraries de l’Arxidiòcesi de Barcelona; de Mn.Vicens Mira, consiliari de la Comissió de Setmana Santa Mataró i de Mn.Jordi Espí, consiliari de l’Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza i arxiprest de Mataró.

Acabades les presentacions ha començat l’acte institucional, amb la benvinguda del Sr.Rafael Acedo i la conducció i presentació de Javier Lechuga, com a hermano mayor de l’entitat. Ell ha estat l’encarregat de presentar l’artista del cartell commemoratiu dels 25 anys, obra que he pogut descobrir dalt l’escenari juntament amb el Sr. Manuel Zamora.

Acabats els parlaments, dels quals he pogut participar agraint l’esforç i la tasca feta per aquestes dues germandats durant aquest darrer quart de segle ha arribat al bo i millor de la festa amb les actuacions de la banda de Cornetes i Tambors de l’Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza; la Peña Al-Andalus; l’Alegria dels Avis de Mataró; la Casa de Andalucía de Mataró i la Escuela de Danza Alba-Hayal.