12/1/12

Presentació del PAM i el Pressupost pel 2012. Vine i participa!

Amb l’objectiu de promocionar la participació i mantenir el nostre esperit de transparència, el proper dilluns 16 de gener, el govern de la ciutat i jo mateix, presentarem en audiència pública el Pla d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost pel 2012, documents fonamentals per al bon funcionament de la ciutat.

L’acte començarà a les 19 hores, a la sala d’actes del Centre Cívic Pla d’en Boet i comptarà amb la presència dels màxims responsables del consistori per tal d’explicar els eixos estratègics de la tasca municipal de l’any 2012 i com es distribuiran els diners que administra l’Ajuntament d’acord amb les prioritats marcades.

Tothom que hi assisteixi tindrà l’oportunitat de rebre la informació de primera mà i de formular verbalment els suggeriments o les propostes que consideri oportunes en el torn de preguntes de l’acte. Les aportacions, suggeriments o dubtes seran atesos pels representants municipals en el transcurs de l’acte.

T’animo a venir, a participar-hi i a dir-hi la teva per fer de Mataró una ciutat millor!

Per a més informació llegeix l'enllaç publicat al web de CIU-Mataró aquí o bé consulta la notícia del web de l'Ajuntament de Mataró aquí. Finalment t'animo a llegir la convocatòria que adreço a la ciutadania per tal que dilluns puguem sumar tantes veus com sigui possible. Clica aquí.

Gràcies a tots i fins dilluns!