29/1/12

42è Cros Ciutat de Mataró


 














Mataró ha acollit aquest mati el 92è Campionat de Catalunya de Cros individual i de clubs, coincidint amb el 42è Cros Ciutat de Mataró. L’acte està organitzat pels GA Lluïsos i la Federació Catalana amb la col·laboració de l’IE i ha tingut una gran participació, al voltant d'uns 3.000 esportistes de tots els clubs de Catalunya.

Promoure, organitzar i emprendre una activitat d’aquest nivell requereix esforç, constància i molta voluntat. Son necessaris recursos econòmics, humans i dedicació altruista. Només amb aquest esperit es pot organitzar una acte esportiu d’aquesta magnitud i ser capaç de convertir-lo en referent a l’atletisme català; a banda de merèixer la confiança de la Federació Catalana d’Atletisme per portar a terme el Campionat de Catalunya de Cros.

La prova s’ha celebrat al circuit Municipal de Cros -Camí dels contrabandistes-, donant el tret de sortida a 2/4 de 10 del mati amb la prova cadet femení.

S’han fet en total 13 curses de diverses distàncies, per exemple els benjamins i alevins femenins des dels 1150 metres  fins als sèniors femenins i masculins respectivament 6850 i 10300.

Entre els premis, s’han lliurat medalles pels tres primers classificats catalans de cada categoria tant per equips com per clubs i masculins-femenins, com a trofeus els equips classificats de cada categoria, tant femenins-masculins i finalment premis en metàl·lic els cinc primers atletes de les categories absolutes masculines i femenines.

Avui hem viscut el bo i millor del nostre atletisme. Agraeixo a tots aquells que han participat perquè durant molts anys continuï essent un referent a la nostra ciutat. Gràcies a tots!