8/3/12

Manifest en defensa dels drets de les dones i la igualtat de genere


Aquest migida, com cada any, representants del consistori, entitats i societat civil hem commemorat el Dia Internacional de les Dones amb la lectura d'un manifest que enguany ha anat a càrrec de la regidora de Benestar i Família (CIU) Olga Ortiz. Adjunto la notícia que trobareu al web de l'Ajuntament i al web de CIU-Mataró, així com l'enllaç del Manifest que enguany ha facilitat la Diputació de Barcelona i que porta per títol:  "Liderant el present, construint el futur". Bona jornada a tothom!


Mataró celebra el Dia Internacional de les Dones amb la lectura d'un Manifest Institucional

L’alcalde, Joan Mora, ha presidit avui a les 12 h davant de l’Ajuntament la lectura del manifest institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones. El manifest l’ha llegit la regidora de Família, Benestar Social, Salut i Consum, Olga Ortiz. A l’acte també hi han assistit diferents regidors del Consistori.
El manifest d’enguany, facilitat per la Diputació de Barcelona, porta per títol “Liderant el present, construint el futur”.
L’acte forma part del programa d’activitats organitzat per diferents entitats de dones de la ciutat i l’Ajuntament de Mataró per commemorar el Dia Internacional de les Dones.
Al volant de l’efemèride, el Ple de març va aprovar per unanimitat una declaració institucional presentada per tots els grups municipals.