25/4/14

Per molts anys Capgròs!

Que una empresa compleixi 30 anys no pot ser res més que una excel·lent notícia. Les empreses són el teixit que permet a aquesta societat generar riquesa, valor afegit i benestar. 

Sense les empreses, la societat no seria res més que una immensitat d’autòmats desmotivats, sense horitzó ni afany de superació. Per tant, el primer que cal expressar és la satisfacció per aquest trentè aniversari de l’empresa Capgròs Comunicació S.L.

L'obligació de tota empresa és tenir beneficis per redistribuir-los entre els seus treballadors, reinvertir en el negoci i remunerar a aquells que van decidir arriscar un capital per ajudar a tirar endavant l’aventura. Però una empresa de comunicació, a més de la seva rendibilitat, té un compromís amb la societat a la que serveix. Un mitjà de comunicació -en aquest cas, un mitjà de proximitat- té la responsabilitat de traslladar a la comunitat a la que serveix i, de la que obté uns recursos per sostenir l'empresa, uns continguts fiables i verídics. El gran actiu d'un mitjà de comunicació no són els recursos que hi destina per ser més competitiu; ni el tiratge; ni tan sols la publicitat; el gran actiu dels mitjans és la seva credibilitat i el seu compromís amb la veritat. 
Això és el que diferencia els mitjans seriosos dels pamflets.

Capgròs porta 30 anys explicant el que passa a Mataró. Apostant per allò que creu que ha d'apostar i jugant -legítimament- les seves cartes. I ho ha fet sempre en català. En la nostra llengua, ha explicat la transformació d’una ciutat que treballa i lluita per tornar a fer-se un lloc entre les grans capitals de Catalunya. La nostra història ens diu que Mataró ha estat una ciutat clau pel país. I ho volem continuar essent. Sense renunciar a res. Mirant el futur amb l'optimisme d'aquell que sap que la seva matèria primera és de qualitat. Fent compatible les aspiracions legítimes d’aquesta comunitat amb l’empenta dels valors que ens han fet com som: l'esforç, el compromís, la justícia, ..., la il·lusió. Tots aquests valors segur que també són els que han empès la propietat i els treballadors de Capgròs a buscar permanentment nous horitzons que serveixin per donar més viabilitat al projecte. I quan algú persegueix amb convicció alguna cosa, ja ho comença a tenir mig aconseguit.


Per molts anys!!!