16/12/09

Darrera Assemblea General de la Federació CiU 2009


Ahir vaig tenir una tarda completa, Consell d’alcaldes, Consell Comarcal i Pumsa, i com sempre arribo amb l’ai al cor a l’Assemblea General de la Federació de CiU.
Abans de tot, dono la benvinguda als nostres militants i simpatitzants que ens acompanyen, li passo la paraula a la Carolina que parla d’un dels temes que tan domina, les Ordenances Fiscals i aprofita també per comentar les al.legacions presentades.

Posteriorment, començo amb uns dels temes que ens ocupa, fer balanç de l’any 2009 i comentar el Pressupost 2010, que queda molt lluny de la trista realitat. L’alcalde no s’adona de la greu situació que vivim.

I més tard comença un interessant debat sobre les consultes populars per l’autodeterminació a diversos municipis. Interessant, perquè els nostres militants joves com també els que tenen joventut acumulada van tenir ocasió de dir la seva. Uns demostrant la seva opinió i on queda palès la bullició de la sang i d’altres amb l’experiència i el raonament arribem al consens. Tots volem el mateix, ser estimats per aquest Estat. I jo dic, estima i fes el que vulguis.