22/2/10

Hem de continuar vetllant perquè la suspensió no és un NO DEFINITIU.


Hem de continuar vetllant perquè la suspensió no és un NO DEFINITIU.

Avui, a les vuit, al Pla d’en Boet us ho explicarem bé.

Us deixo la nota de premsa i les meves declaracions d’ahir en relació al pas enrere que ha fet el govern municipal, tímid i buscant guanyar temps però encara no està guanyat.

Ahir vam tenir la satisfacció de veure que ja hem fet dubtar al govern i comença la reculada. Ara bé, no ens podem permetre que maniobrin per dilatar el tema sense entrar al fons de la qüestió. Hem d’aconseguir que reconeguin que han comès el frau de llei i, a partir d’aquí, evitar definitivament la obertura del MEGAPROSTÍBUL.


Nota de Premsa d’avui:

L’Ajuntament de Mataró fa un pas enrere en l’obertura dels megaprostíbuls

CiU vetllarà perquè la suspensió es converteixi en una negació absoluta als megaprostíbuls. El fets han evidenciat que l’Alcalde no controla als seus regidors i, si Bassas i Romero no dimiteixen, CIU n’exigirà la destitució immediata.

Estem contents, ha dit Mora, per aquest primer pas, que hem conegut aquest cap de setmana, pel qual i de moment, els megaprostibuls no s’obriran, però, amb aquest decret ens estan dient, per boca de l’Alcalde, que:

- us ho hem amagat durant 7 mesos mentre hem treballat amb celeritat per donar la llicència del MEGAPROSTÍBUL amb un aforament per a 1200 persones.

- us hem mentit durant tota la setmana dient que no s’hi podia fer res perquè era culpa de la Generalitat i ens veiem obligats a atorgar la llicència.

- i ara, desmentits per la a Directora General de Joc i Espectacles de la Generalitat, i com que ens heu enxampat en el frau de llei que hem comès, ara resulta que no tenim cap altre remei que fer el que em demana CIU i que ja havia d’haver fet des del 2002 (8 anys de desídia).

Estem contents que se’ns doni la raó però disgustats pel fet que durant una setmana hagin barrejat el nom de Mataró i la prostitució per tots els mitjans nacionals i estatals. Esperem que d’aquest fet no se’n derivi una reclamació per danys i perjudicis cap a l’Ajuntament de Mataró, pel mal que podria fer a la malmesa economia de la Ciutat.

Tothom ha de saber que des del mes de juny passat el Regidor d’Urbanisme, Sr. Bassas, tenia coneixement de la intenció de construir els megaprostíbls i que s’han tramitat amb una llicència activitat ambiental, quan s’hauria d’haver tramitat com una llicència específica, d’aquí que diguem que estem davant un FRAU DE LLEI.

Per tant, quan les coses es fan malament i es menteix de mala fe, cal assumir-ne les responsabilitats. Ja que ni el Regidor d’Urbanisme, Sr. Ramon Bassas, ni la Regidora de Promoció Econòmica, Sra. Alícia Romero, han informat degudament al Sr. Baron, s’ha evidenciat que l’Alcalde no controla als seus regidors i o bé dimiteixen o els ha de cessar. És per això que CIU n’exigeix la destitució immediata.

Joan Mora, president de CiU a Mataró, ha deixat molt clar que, en el cas que els megaprostíbuls arribessin a obrir-se, si ell és alcalde els tancarà, aplicant les mateixes normes que podien haver impedit que s’obrissin i respectant els terminis oportuns.

Per a Mora, de tota manera, el decret d’alcaldia, publicat dissabte passat al BOP, només representa la suspensió d’un partit que s’ha de continuar jugant, però cal seguir treballant perquè quan s’arribi el final del partit els megaprostíbuls no puguin obrir.

Aquí podeu trobar el Dossier-Argumentari que hem lliurat a la roda de premsa d'aquest matí