20/2/10

NO ALS MEGAPROSTÍBULS A MATARÓ. No et deixis enganyar pel govern actual de Mataró

Des del primer dia hem dit que se’ns ha mentit. Ens han ocultat la informació fins que ja els han donat la llicència municipal.

Quan ens vam assabentar de l'assumpte, que va ser dissabte passat i pels mitjans de comunicació, ja vaig trucar -el mateix matí- a la Regidora Romero per expressar-li el nostre descontentament, sorpresa i oposició frontal a l'assumpte.

L’Ajuntament de Mataró ha concedit una “llicència ambiental tipus 2 d’obertura d’una activitat de sala de festes amb espectacle i annex”.

Això no és enganyar a la gent? Sota aquesta cobertura pretenen obrir un Megaprostíbul per –atenció- un aforament de 1200 persones ?

Recordem que durant els primers dies, Alícia Romero (Regidora de promoció económica IMPEM) ens deia que la llicència la donava la Generalitat i que estava “atrapada”. Atrapada no. Acte voluntari, fet amb nocturnitat i traïdoria. Des del juny de 2009 que el Regidor d’Urbanisme, Ramon Bassas, en coneixia documentalment la possibilitat ja que en va signar la qualificació urbanística. Més tard, el 28 de juliol de 2009, en plenes Santes, va entrar-se la sol·licitud de llicència i que Romero es va encarregar de tramitar amb molta celeritat i diligència.

La Directora General de Jocs i Espectacles de la Generalitat, Mercè Claramunt, va desmentir a la Regidora Romero i li va dir ben clar que la llicència l'atorga Mataró, que és qui en te la responsabilitat. Dins el tripartit, no tenen cap mena de mania en acusar-se mútuament per espolsar-se les puces de sobre. En aquest cas, Mercè Claramunt, te tota la raó.

El govern de Mataró ha fet frau de llei i ho demostrarem. La seva desídia en aquest tema els ha portat a treballar-hi a favor enlloc de fer-ho en contra.

Han tramitat la llicència amb frau de llei i ho saben.

El govern de Mataró ens ha estat mentint públicament i ho saben.

Ho aturarem i el Megaprostíbul no podrà obrir.

Dimecres 24, farem un acte públic per explicar-ho tot. Vine a conèixer com ho aturarem però, sobretot, per aconseguir-ho necessitem el teu suport explícit i públic. El govern de la Ciutat ha començat a veure’s acorralat per la barbaritat que estan cometent. Si continuem pressionant aconseguirem aturar aquest projecte que tant mal ens ha fet ja. Recordem que la Regidora Romero, sortint a tots els mitjans de comunicació nacional i Estatal per justificar-se, no ha fet més que difondre la prostitució i lligar-la a Mataró.

Ho hem d’aturar i ho aturarem.

Ens cal la mobilització popular per a fer veure al govern que NO VOLEM MEGAPROSTÍBULS.

Dimecres passat, vaig fer la conferència FEM EL CANVI. Allà ja vaig expressar també com ho veia. Podeu seguir-ne el que vaig dir, en aquest tall.

I aquí teniu un altre curiositat. La discussió que vaig tenir amb l'Alcalde Baron i la REgidora Romero, al Facebook, diumenge passat també parlant del tema. Molt aclaridora.