7/7/12

Mulla't per l'esclerosi múltiple!!


  





Aquest matí he anat amb en Miquel Rey i Pere Galbany a la Piscina Municipal a participar en la campanya “Mulla’t” organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) que durava tot el cap de setmana. Cap dels tres som professionals de l'aigua però hem rigut força fent les 4-5 piscinetes i d'altres activitats que hi havien. 

Hi col·laboraven tres centres esportius: Piscina Municipal, Centre Atlètic Laietània i el Centre Municipal d’Esports El Sorrall. A totes elles es recullien donatius amb l’objectiu de recaptar fons en la lluita d’aquesta malaltia que afecta el cervell i la medul.la espinal.  

Convido a tothom a llançar-se a l’aigua de la piscina més propera per col.laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya tenim la sort de que aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més piscines i clubs nàutics.

No cal oblidar també la col.laboració d’altres empreses com BDF Bierdorf, Blaumar, Creu Roja, DCM Argentona, El Tot Mataró, Farmàcia Parc Central, Subsiluet escola de submarinisme, Temps d’esport i l’associació Voluntaris per al Futur.

Tota solidaritat és poca en la mesura que es pugui i mullar-se no costa tant oi?