6/4/07

Semi-vacances

Escric des de Camprodon. Són tres quarts d'una i acabo d'arribar. No se si és "mono" o què, però ja estic connectat al correu. De fet, mentre arrencava el portàtil he enviat uns SMS encryptats als amics de la vall. Suposo que és la il·lusió de fer els meus primers dies de semi-descans en molt de temps.

Avui ha estat un dia tranquil, d'aquells per fer tota la feina endarrerida en que acabes fent mil coses que no havies previst. A la tarda hem tingut reunió de campanya, hem discutit totes les accions properes i la planificació del proper mes. No puc dir que se'ns giri més feina perquè com que ja en tenim tanta només podem mirar el futur amb il·lusió i anar fent sense posar-nos nerviosos. La gent està animada i em comprometen més i més. Ahir, sense anar més lluny, vam fer una nova reunió a casa de l'amic Vilar. Hi havia reunit 20 persones per fer una trobada i copsar les seves inquietuds i necessitats. No sé com ens ho fem però comencem a l'hora que comencem sempre acabem a quarts d'una. El temps passa volant i l'efectivitat el boca orella ja es nota. Estic content !

Després, he anat a veure la Desfilada dels Armats i a discutir amb en Pere els detalls del sopar amb gent jove de dijous. Tot plegat que, al final, hem sortit de casa tardíssim, però no hem trobat ningú a la carretera. Quan he parat a fer gas-oil he vist l'anunci de que aquesta setmana ja portàvem 56 morts en accidents de trànsit. CINQUANTA-SIS !!
Demà penso dormir fins que el cor em digui prou. A la nit toca Processó dels Sants Misteris, on, des de fa molts anys, surto amb l'Oració de l'Hort. És un pas que té de portadors a tota una gran família, on els mataronins son majoria. Demà us explicaré com ha anat.