14/4/07

Un dissabte d'allò més complert

Ahir vaig anar a dormir a les dues, i avui a les 9 tots els membres de la llista ja estavem reunits. Team building i fotos. La veritat és que cada vegada que volem sortir a fer fotos plou.

Després hem acomiadat en Bis i més tard hem tingut l'acte amb els interventors. Quina il·lusió els fa a aquesta gent ser útils. És una feina que jo també he fet tants anys, que ho he vist sempre. N’hi ha molts que son gent gran, se senten útils i saben la importància que té el que fan. No se si els ho agraïm prou!!

A dos quarts de quatre ja ens hem trobat amb en Ramon Reixach a l’ajuntament i hem començat la passejada tertúlia. Avui hem anat veient edificis històrics amb personatges rellevants o fets remarcables. Hem acabat a les set i hem sigut una bona colla. De vegades, les coses que fas sense premeditar son les que millor surten.

Ah! però el final de tarda ha estat el millor, unes horetes repartint fulletons a la rambla i parlant amb la gent. Això sí que és fer campanya. La gent no se'n està ni un pel, no es tallen gens i em diuen tot el que pensen.