27/4/07

Un dia llarg i intens

Aquest matí he anat a l'autònoma a fer una visita comercial. He començat bé, ja que abans d'entrar-hi, fent una maniobra en un aparcament d'allà, no he vist el voladís d'una escala exterior i he trencat un vidre del cotxe (fent marxa enrera). Calma i anem-hi que no ha estat res. Sort que la visita ha anat força bé.

A la tarda, el diari El Punt ens havia convocat a fer una foto amb tots els alcaldables al nou Parc de Mar, al Rengle. Apart de patir fent ganyotes de cara al resol, trobada ràpida i feina feta.

A les set he anat a escoltar al Gremi de Constructors i Promotors en la presentació del seu Estudi d'investigació sobre la percepció i valoració dels professionals del sector i de la ciutadania. L'ajuntament no en surt gens ben parat. Jo en faig aquesta valoració: Si un Gremi és capaç de, a 30 dies de les eleccions, treure un estudi d'aquesta magnitud, amb apreciacions tant contundents sobre l'Ajuntament, imagineu què es diu en privat. L'intervencionisme d'aquest govern tripartit és escandalós. Només l'acusació de competència deslleial ja resumeix el tarannà d'aquest socialisme planificador que, quan es destapa, retorna a etapes històriques que pensàvem oblidades.

A les vuit del vespre hem presentat el programa sobre equipaments al local de l’Associació Cultural Serenata del carrer Sant Ramon i, en acabar, m'he arribat al pub Innish Free per a un debat amb les altres forces polítiques. M'hi he trobat a gust i m'ha agradat. Un altre cosa és que com que la moderació només ha estat voluntariosa, els temps no s'han aplicat i de vegades tenia la sensació d'haver-hi anat a escoltar. A mig debat he hagut de marxar i acompanyar al meu fill gran a urgències a l'Hospital Vall d'Hebron on, en 5 minuts, més l’espera d'una hora (cap queixa), l'Otorrino li ha resolt el problema que, no se si desgraciadament o per manca de mitjans, no han pogut resoldre a l'Hospital de Mataró.