8/10/07

CONSELL DE CIUTAT

Vinc del Consell de Ciutat.
Aquest matí a la Comissió Informativa de Serveis Centrals ens han donat la primera aproximació de pressupost i la mateixa versió de PAM que ens han repartit als del Consell, a l’entrada.

Crec que no es pot jugar amb la bona voluntat de tanta gent que ha anat a la trobada amb ganes de fer-hi aportacions i s’han trobat amb que, malgrat la bona feina dels tècnics, pel govern era només una forma de cobrir l’expedient i no reconèixer les poques ganes de recollir les propostes de la gent. Alguns ho han dit a les seves intervencions, a més o menys encert, i al final tots ens hem quedat amb les ganes d’una fer una posada en comú dels diferents grups i saber que s’havia dit. Ens han dit que hem de mirar-ho al bloc.

Quan deia, ja fa dies, que les ordres donades per l’Alcalde als seus subordinats era una fotocòpia de l’acord de govern no era broma. Als membre del Consell de Ciutat, amb la convocatòria, també els ha tramés una copia del mateix acord. Es veu que no hi ha vida fora d’aquest ambigu pacte del tripartit municipal.


Quin País !

'
Acabo de rebre aquesta foto. El que jo dic, Quin País !

Va ser una matinal, no massa llarga, per resseguir un canal que es va construir per una central que no va funcionar mai. Al fons teniu la Coma de l'Orri i els Gra de Fajol.

Entre altres coses, dedicar-se a la política també t'allunya, només físicament, d'aquest meravellós País.


DOBLE ARC DE SANT MARTÍ

Abans d'acabar, us deixo una foto que he fet, mentre anava al Consell.
S’aprecia poc però hi ha dos arcs de Sant Martí en paral.lel.
.