5/10/07

PER FI ... CAN FÀBREGAS

Aquest vespre ens hem trobat , durant una hora, amb el regidor d’urbanisme que ens ha “explicat” (tot de paraula) quina serà la seva proposta sobre el tema .

Evidentment ens ha demanat confidencialitat i, per responsabilitat, així serà. Ara bé, vull remarcar que ha estat avui i que no podem dir què se’ns ha dit. Per tant, dimarts tindrem Comissió Informativa i roda de premsa. Podrem contrastar ...

El que és evident és que podrem opinar però el que es diu participar ... exactament com qualsevol altre persona o entitat. Potser, per hores –i no comprovat però ens ho creiem- , hem estat els primers “externs” en saber alguna cosa però el fet de ser el principal grup de l’oposició no ens dona cap més dret que aquest.

És una pena però això va com la famosa reunió amb l’alcalde. CIU a les 11, PP a les 12 i CUP a la una ...

Ja se sap. Haurem de guanyar les eleccions del 25 de maig del 2011 ! I que ningú no dubti que hi estic i hi estem compromesos.


LLIURAMENT DE PREMIS PUIG I CADAFALCH


Després, hem assistit al lliurament dels premis i a la conferència.
.
A CORRECUITA

Han canviat les dates dels consells d’administració de PUMSA i GINTRA.

Es veu que la nostra denúncia ha fet “una mica” d’efecte i els han avançat per tenir aprovats els pressupostos respectius un dia abans de passar per la comissió informativa.

Tot plegat fa pena perquè, si bé compliran el que marca la llei, queda clar que no hi ha cap respecte per les formes.