9/10/07

DE VIATGE I PENSANT EN MATARÓ

CAN FÀBREGAS DES DE SCHIPHOL

Estàs nerviós eh ? Clar que sí ! li contesto a en Quim quan el truco ...

Potser és que no li he dit ni bon dia ! ... marxo amb el cuc de saber que avui és faria pública la solució sobre Can Fàbregas que ens proposa el PSC.

Jo viatjo avui cap a Hong Kong en un pont tecnològic organitzat per la Cambra de Comerç, on visitarem fires TIC i diferents parcs tecnològics i organitzacions empresarials. De Hong Kong anirem a Shenzhen i a Shanghai passant per Suzhou.

Bé, torno al principi ... tal i com havíem acordat, a la una, en acabar la roda de premsa del regidor d’urganisme, en Quim Fernàndez, faria declaracions per explicar la situació i el nostre posicionament inicial que, no pot ser altre, ha de ser el de denunciar el que tot just aquest matí haurem tingut accés als informes famosos (durant la Comissió Informativa) i que, per tant, encara s’han d’estudiar a fons.

El que és clar però, és que el govern reconeix la mala gestió de l’Alcalde Baron en no acceptar la moratòria sol·licitada per CIU abans de fer tot aquest numeret. Si hagués estat alerta això no hagués passat. Per haver transigit i consentit les males formes de l’antic regidor del ram, el Sr. Arcadi Vilert, ara ens hem de veure amb aquesta situació inverosímil. Aprofito per dir que a aquest senyor, l’Ajuntament l’ha premiat amb un contracte a MESSA (empresa municipal depenent d’Aigues de Mataró).

Tot i això, se’ns proposa una rèplica de formigo. Vaja, com els castells de Disney ! Una rèplica !!

Ho haurem d’estudiar bé però d’entrada, ja se’n desprenen vàries conclussions:
- No s’ha estudiat la integració de la nau i el centre comercial. Proposta inicial de CIU.
- S’haurà de descatalogar igualment ? I ara com es farà ? Ara no podran tornar a fer una votació secreta (recordem que va ser declarada nul·la pel secretari a instància de CIU). I si el Consell del Patrimoni hi vota en contra ?

Hi ha tantes incògnites que ho deixo per avui ...
.
VOLANT A HONG KONG
.
Aquest post l’escric a bord d’un 747 des del vol de KLM que ens porta a destí. Deu hores i quart des d’Amsterdam, sumat al vol des de Barcelona, etc. Ara mateix he acabat de sopar i he de mirar de dormir (a veure si aquest spiced xinesse chicken m’ho permet), perquè allà són 6 hores més i quan aterrem seran les 8 del matí i haurem de treballar.

En fi, demà continuaré.