18/11/09

A Brussel·les amb en Tremosa. Del Maresme venim a visitar el Parlament Europeu.

Ja fa tres mesos que des del Parlament de Catalunya, els dos diputats del Maresme, en Joan Morell i en Benet Maimí ens van avisar de que avui i demà teníem visita a Brussel·les per visitar in-situ a en Ramon Tremosa i conèixer de primera ma la seva feina i la del Parlament. Som una nombrosa delegació de caps de llista del Maresme, per CiU, incloent-hi molts Alcaldes.



Hem sortit avui a primera hora del matí i hem voltat fins a la tarda que teníem sopar amb en Tremosa. Hem aprofitat i hem fet una visita express a tres Ciutats dels voltants (Brugge, Oostende i Gant) per conèixer una mica més sobre aquest País que hostatja una institució tant important, els perquès, i la història que els ha portat aquí. La seva situació geogràfica, privilegiada pel que feia a l’eix europeu, durant tants anys i un full de servei històric com a nucli de comerç de primera magnitud l’han fet ser el que és avui aquesta capital d’Europa.

Ja ho vaig dir quan vaig saber que seria el nostre cap de llista de les passades eleccions. És un gran treballador i em sento molt ben representat. Endavant Ramon.