8/11/09

Retreat EO 2009, a Llafranc.









Aquest any hem trencat una tradició del Chapter de Barcelona de EO pel que fa al retreat anual i, el nostre fòrum, hem decidit fer-lo de forma independent. D’altra banda, cal dir que el fer-ho tots els fòrums junts, com havíem aconseguit durant tots els anys anteriors (vuit) era una excepció dins els 140 Chapters de tot el món. Aquest any ha anat així perquè havíem fet algun canvi en els grups i hem volgut aprofundir-hi.
Hem estat a Llafranc des de divendres a la tarda fins avui a mig matí. La primera sessió la vam tenir amb l’Helene Olsson, de Kairos Future, que va endinsar-nos sobre noves tendències ja que són especialistes sobre mercats i evolució de percepcions. 4 hores excepcionalment útils. Un 10 per ella.
La resta de temps, un treball a fons de creixement personal i auto coneixement.
Ahir també hi va haver temps per a una experiència que jo havia tingut mai fins ara. Mira que m’ho han proposat vegades des de fa anys, els propis companys de feina però mai m’havia dit res. Doncs ahir, sí o sí, a Calella, vaig tenir el meu bateig de busseig. Espectacular !


Links a altres posts de retreats.


Recomanable:
Hotel Blaumar, a Llafranc. En Miquel Grau i la Cristina Pont han obert un hotel fa pocs mesos –de fet encara tenen mil idees al cap per anar-hi fent- i han creat un petit tros de cel on et fan sentir com a casa.
Busseig amb el Kevin a Dive Calella.
Degustació al Casamar, de Llafranc.