12/11/11

Premiant la perseverança (Festa dels Atletes del C.A.Laietània)



Participar d’una festa esportiva sempre és agraït i més encara si aquesta és compartida amb la família laietanenca que cada any es retroba en un ambient distès i festiu per celebrar el final de temporada i entregar els guardons als atletes més destacats del curs. Enguany he assistit al sopar com Alcalde de la ciutat, acompanyat del regidor d’esports, Pere Galbany i del president de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs, qui ja no es presentarà de nou al càrrec.

Després de l’àpat ha arribat l’hora dels premis que he pogut entregar a molts dels esportistes assistents al sopar. M’agradaria destacar-ne dos. El de Marta Cot, que ha rebut el seu cinquè Mèrit gràcies al bronze del Campionat d’Espanya Absolut en pista coberta i el rècord social de salt amb perxa de 4,05; I el d’Àlex Rodríguez que ha aconseguit el seu primer discòbol per haver acabat cinquè al Campionat d’Espanya absolut en una cursa de 800 metres i haver batut tots els rècords en els 400 metres.

L’enhorabona Marta, Àlex, esportistes del Centre Atlètic Laietana, veterans, organitzadors i membres de l’staff. Continueu treballant en aquells valors tant necessaris els nostres temps com son l’esforç, la perseverança, les ganes de millorar, de superar-se i de treballar en equip!