21/1/12

Partit solidari entre la colla Capgrossos i un equip de periodistes



Hi ha arribat que la pilota ja rodava però he pogut gaudir de gairebé tot el partit. Acompanyat del primer tinent d’Alcalde, Joaquim Fernàndez, i del regidor d’Esports, Pere Galbany, aquest migdia hem assistit al darrer acte solidari de la Marató de Tv3 d’enguany: la sisena edició del partit entre la colla castellera dels Capgrossos de Mataró i un combinat de periodistes de la televisió pública catalana i Catalunya Ràdio, celebrat al camp de futbol del Camí del Mig.

Hi han assistit els periodistes Pitu Abril, Rafa Navarro, Vicenç Prados, Laia Ferrer, l’alter ego de Pep Guardiola –Pep Plaza-, l’homo APM i Enric López Vilalta. Tampoc hi ha faltat el senador i exsecretari general de l’esport, Josep Maldonado, ni l’ex-entrenador del Mataró i actualment col•laborador del programa “Tenim un punt” de Catalunya Ràdio Jaume Creixell.

El marcador final ha donat la victòria als Capgrossos i la recaptació ha estat tot un èxit: 748,50 euros destinats a la investigació dels trasplantaments d’òrgans i teixits! Gràcies a tots per participar-hi!