13/8/12

Al setembre farem una festa per celebrar-ho! (Rebuda de Marta Bach i Roser Tarragó a l’Aeroport del Prat)









Com no podia ser d’altra manera aquesta tarda hem anat a l’Aeroport del Prat a rebre les medallistes olímpiques Marta Bach i Roser Tarragó, dues esportistes fetes a casa i que han tornat de Londres amb una medalla de plata que honora la nostra ciutat i la situa en el més alt dels podis.

Amb la medalla penjada al coll i un somriure permanent als llavis, les dues mataronines s’han apuntat a la festa improvisada organitzada per una delegació dels Capgrossos de Mataró i del Centre Natació Mataró. Família, amics, mataronins i curiosos no s’han volgut perdre l’esperat moment que elles mateixes han descrit com “un somni”.

Des de l’Ajuntament i tal com he explicat als micròfons de M1TV, creiem oportú que la ciutat reconegui el valor de l’esforç fet per la Marta i la Roser i per això al setembre “probablement s’organitzarà un acte festiu perquè tots puguem gaudir d’aquestes dues medalles i sobretot del valor que representen –esforç, perseverança, constància i treball, entre d’altres-. Cal que la joventut entengui que amb dedicació i tenacitat les coses surten”.

L’enhorabona Marta i Roser i bon inici de temporada!