16/6/10

Ja és inajornable el reduir l’estructura política de l’Ajuntament de Mataró.



Aquest matí hem presentat públicament un recull amb mesures que CiU proposa al govern.

Si aquest fos receptiu, veuria que són un recull del que els hem anat expressant des del primer dia d’aquell 2007 en que es va constituir el consistori, amb una estructura cara i pesada, feta a mida per donar cobertura a tots els electes del tripartit enlloc de pensada per tenir una administració eficient i equilibrada.

Hi ha mesures de tots els estils, reducció de regidors amb dedicació, reducció d’àrees de govern, de tinences d’alcaldia, de càrrecs de confiança. Hi ha la tant repetida reorganització de les empreses municipals reduint-les de 5 a dues. I així tot un reguitzell de mesures a discutir, des de la racionalització dels lloguers fins a la reducció de comunicació, etc. Tot amb l'objectiu de poder invertir en ajudar a qui pateix falta de necessitats bàsiques i de prioritzar en tot allò que signifiqui facilitar la vida a qui genera llocs de treball.

Ho portem intentant els darrers tres anys i el govern està encegat en no voler veure la greu crisi econòmica que patim i que l’afecta directíssimament en l’apartat d’ingressos (avall) i despesa social (amunt perquè cal). Així, el fet és que necessitem, senzillament, administrar bé. Fins ara no s’ha fet. No val a dir que, abans, tot es podia pagar. Mentida ! Ja fa anys que vivim a crèdit i qui ho haurà de pagar serem tots nosaltres i els nostres fills.

També pots llegir la nota de premsa