22/3/11

Defenso “l’ajudar a fer” en un sopar amb el Grup de debat de Mataró



Convidat pel Grup de Debat de Mataró, el president de la federació nacionalista a la ciutat, Joan Mora va exposar el seu projecte polític de cara a les eleccions del 22 de maig. Acompanyat d’una quinzena de personalitats de la comarca, entre les quals el periodista Pep Andreu, Pere Lleonart, Joan Felip Puig, Eladi Torres o el director gerent d'm1tv, Joan Catà, Mora va defensar un estil propi de govern que passa per posar-se al servei del ciutadà teixint complicitats perquè aquest tingui marge per realitzar els seus propis projectes.

Segons Mora, cal construir una ciutat amb identitat i personalitat, que sigui oberta al món. “Volem un Mataró català, integrador i impulsor de la seva comarca”. Un dels principals objectius de govern passa per la creació d’ocupació des de la pròpia societat amb “competitivitat, productivitat i eficiència, com a marca pròpia de la ciutat”, va explicar.

L’alcaldable de la federació nacionalista va atendre cadascun dels fils de debat generats durant el sopar, encapçalat per la difícil situació econòmica i l’elevada taxa d’atur. Segons els contertulians cal aprimar l’administració pública, fomentar la transparència, fer-ne de Mataró un pol d’atracció d’empreses i negocis i treballar per millorar el teixit econòmic. Mora va respondre a les peticions amb actitud constructiva, recordant l’aposta de la federació per els sectors emergents o per projectes com el Corte Inglés, el Tecnocampus o l’impuls del Mataró marítim.

Mora també va defensar una nova manera de fer política, basada en el valors de l’esforç, el treball i el sacrifici. Després de quatre anys, va dir, ara cal recollir els fruits d’una intensa tasca de porta a porta per il•lusionar el ciutadà en un projecte diferent. “La gestió actual sembla que s’ha oblidat d’escoltar. El nostre missatge és diferent”, va explicar. En acabar el candidat va repartir un exemplar del llibre-entrevista “Ciutadà Mora” a tots els assistents.