2/10/11

Crida a la justícia, la llibertat i la solidaritat








Una crida a la justícia, la llibertat i la solidaritat; aquests son els valors que van caracteritzar la trajectòria professional i vital de Pep Manté i que des d’avui es mantenen vius en “Un crit”, l’escultura de ferro dissenyada per l’arquitecte Agàpit Borràs i que avui he tingut l’honor de rebre i descobrir al Parc de Rocafonda acompanyat de les generacions més petites de la família Maté-Majó.

“Un Crit” situat en un barri que conec perfectament, on vaig viure els primers anys de casat i que ha gaudit d’una transformació espectacular, gràcies a moltes famílies, que com en Pep, s’han fet seu Rocafonda, com s’han fet seu Mataró. Aquest “Crit” ha de representar l’esforç de convivència i integració que ha existit i existeix a Rocafonda, perquè l’èxit d’aquest barri serà l’èxit de Mataró.

L’Ajuntament rep amb honor i orgull aquesta escultura amb la missió i objectiu de mantenir viva la memòria, l’obra, el treball i el pensament d’en Pep Manté. Gràcies Maria, familiars, amics, Memorial, Agàpit i companys per la tasca feta en record a en Pep. Gaudiu d’aquest parc, d’aquest crit i d’aquest barri!