23/10/11

Una combinació perfecta (la Fira Motortotal i cotxes-motos clàssics)




























Aquest matí i per segon any consecutiu, Mataró acollia la mostra Motor Total. Tots sabem que el sector automobilístic és sense mena de dubte un dels sectors més perjudicats per aquesta crisi, però tot i així les marques no deixen d’apostar en aquestes iniciatives i així potenciar la venda de cotxes i motos.
He fet la passejada acompanyat de més regidors de CIU pel Nou Parc Central. Enguany hi havia prop de 250 vehicles d’ocasió i entre d’altres marques he vist  la Mercedes, Smart, Chevrolet, Audi, Ssangvong, Volkswagen, Seat, Peugeot, Opel...

Ha estat curiós i atractiu el fet de combinar la fira amb una concentració de cotxes i motos clàssics. Trobaves marques de cotxes reconegudes com Studebacker Champion, Neckar, Buick, Austin Mg, Victoria o Porsche i de motos com Impala, Mosquito, Vespa,...

Valoro la idea que va sorgir d’un grup d’amants dels clàssics que des del març de 2006 van crear una gran família d’amics incondicionals d’aquests cotxes i motos. Entre d’altres persones i amb les que he pogut parlar hi havia el Sr. Bassas, orgullós de les seves joies, que m’ensenyava una bici amb motor de 1904, una “Mosquito” de 1950 i per una altre banda, el Sr. Alsina, que tenia una Impala, una Bultaco, que anomenava “la nina dels seus ulls”.  I qui no ha somiat mai, poder  pujar a un camió de bombers? Doncs avui, ho he pogut fer realitat.

Crear una fira combinant allò antic i modern és satisfactori pels amants del motor; però també ho és per tots aquells avis i pares que podien explicar als seus fills i nets l’evolució d’aquest medi de transport.

Felicitats als organitzadors i us encoratjo a seguir-la fent.