9/9/07

Tarda molt atapeïda










FESTA AL PARC DEL PALAU

Com que s’ha renovat l’associació de veïns, la festa no s’ha pogut celebrar a l’època habitual i s’ha endarrerit fins ara.

Començant per la Paquita Jiménez, tota la junta estava molt motivada.

Amb la seva samarreta vermella, la festa feia patxoca, tot i que a l’hora de la inauguració oficial encara no hi havia gaire gent. Era hora de migdiada.

L’alcalde ha fet el seu discurs habitual i la sorpresa ha saltat quan la Presidenta ens ha demanat als altres grups que parléssim i ens presentéssim. És la primera vegada que passa i suposo que ha sigut un TRENCAMENT DE PROTOCOL DELS QUE FA RESENTIR A L’INFERN.

A mi m’ha semblat molt natural i si la Ciutat som tots, els representats del partits de l’oposició també hi podem col.laborar

TAMAY. GRUP DE RUMBA CATALANA, I DE CASA

Als que no els coneixíem ens ha sorprès l’art i les ganes d’aquests sis. Ho han fet molt bé i si tenen constància i un pel de sort, se’n sortiran.

A veure quan fem, a Mataró, un festival de Rumba i donem oportunitats a gent com aquests.

JUVENTUS, SOMNI FET REALITAT.

Quinze anys ha trigat però finalment, el Juventus té camp a l’alçada del seu nivell. Es veien les cares de satisfacció en poder inaugurar oficialment la gespa artificial del camp. Quin canvi !

Ara a continuar fent esport i formant a la colla impressionant de joves que estimen el futbol.

JA TENIM LA BANDERA A LA PLAÇA DE SANTA ANNA

Com cada any, els amics de CIU decorem la Plaça de Santa Anna amb una gran bandera penjada a l’Escola Pía i que es fa visible per tothom.

A la gent li agrada veure-la i s’ha convertit en un element més de l’onze de setembre.

La feinada compensa.

SEQUES AMB BOTIFARRA A LA PLAÇA DEL PALAU

Els amics de la ciutat jardí han celebrat avui el seu sopar de cada any. 200 veïns hem gaudit d’un bon plat de seques amb botifarra i un bon caço de cansalada. S’hi xala de veritat i és una ocasió excepcional per poder compartir una estona amb tanta gent especial.