11/7/10

Washington DC - Microsoft World Partner Conference 2010 - Registre, turisme i futbol















Com que vam arribar ahir a la nit a Washington, i tot i el jet lag vam anar a passejar fins a la Casa Blanca per acabar d'esgotar-nos i dormir, avui diumenge ja començava el Registre a la conferència.
A les 8 ja érem al Washington Convention Center -impressionant- que era a 10 minuts a peu de l'hotel. Nota apart mereix la calor asfixiant de DC, que contrasta amb el "fred intens" tant de l'interior de l'Hotel com del Centre de conferències.
Hem fet el registre i intentat recollir tota la documentació però no ha estat possible tot de cop sinó que hem hagut de tornar abans de mig dia i, així, hem aprofitat per fer les visites de rigor. Jo ja hi havia estat una vegada fa uns cinc o sis anys, en la GLC (Global Leadership Conference) de EO network quan en vaig ser President de l'Spanish Chapter (de Barcelona) i coneixia les distàncies entre els "monuments" més emblemàtics i vam decidir fer-ho a peu. Buf ! Error monumental ! Jo hi havia estat a la primavera i, avui, això ha estat com caminar kilòmetres per dins una sauna.
Entre les 9 i les 12 hem fet les visites i hem tornat al WCC a recollir la documentació per estar tranquils per l'endemà. Després, cap a veure el futbol tot dinant i, a la tarda, a preparar la conferència i a dormir aviat.