7/4/11

CIU exigeix responsabilitats per les repetides agressions contra vehicles de la ciutat



Acabem de treure aquesta nota de premsa...

La federació nacionalista, amb Joan Mora al capdavant, demana que s’actuï contra un grup de brètols que en repetides ocasions s’han dedicat a trencar els miralls retrovisors de cotxes estacionats al carrer.

CIU Mataró vol saber si el govern municipal té constància de les agressions que un grup de vehicles estacionats al carrer General Torrijos va patir la nit de divendres 1 d’abril. La major part dels cotxes van acabar amb els miralls retrovisors trencats provocant la impotència dels propietaris que, malgrat denunciar els fets, han de finançar el cost de la reparació. En aquest sentit, la federació nacionalista, preguntarà al ple d’aquest dijous si es tenen localitzats els autors dels fets, i si ja s’ha fet alguna identificació dels culpables.
Alhora, CIU-Mataró exigeix detalls sobre les accions preventives que la Policia Local està portant a terme, en el cas que les hagi aplicades. La federació nacionalista també creu important tenir coneixement de les vegades i els indrets on s’han produït fets similars durant el darrer any.