27/6/07

Diàleg?

DIÀLEG, QUIN DIÀLEG ?

Ens fan fora de la Junta de Govern.

Un altre gerro d'aigua freda. L'Alcalde Manel Mas, en l'anterior etapa, i en pro de donar una imatge de més diàleg, va donar-nos entrada a la Junta de Govern. Ara, l'alcalde dialogant i proper, ens hi treu.

En absoluta contradicció amb les seves paraules en el ple de constitució, i fent gala de que el millor diàleg, és el de tenir l'altre ben lluny i ben collat. És a dir, la oportunitat que ens donava la Junta de Govern de seguir i comentar els temes del dia a dia tenint a l'Alcalde al davant, s'ha esvaït. “Por sus actos les conocereis”.

UN ALCALDE 24H, DEDICACIÓ EXCLUSIVA A MATARÓ, MATARÓ NECESSITA UN ALCALDE A TEMPS COMPLET, ...

Aquesta és la cantarella del Sr. Baron i del seu equip, sobretot del Sr. Bassas, durant tota la campanya. "Un alcalde que només tingui com a
prioritat, el govern de la ciutat".

Sobren les paraules quan veus la notícia.
No seré jo qui critiqui el fet de que busqui on calgui els ajuts per Mataró, però no és ni elegant ni ètic, passar-se la campanya dient una cosa i després fer-ne una altra.

Haurem d'esperar a veure el paper que hi juga, i com queda tot plegat.


DIJOUS PLE DE CARTIPÀS

És un ple extraordinari, que no ens permetrà fer cap més joc que el de la valoració del nou cartipàs. Fins el 19 de juliol (Ple ordinari) no podrem actuar en altres temes.