13/6/07

Política i Esport

POLÍTICA LOCAL

Avui hem tingut l'Assemblea ordinària de la Federació. Entre les trobades de cada partit (CDC i UDC) més les de la Federació anem escoltant la gent i copsant les seves vibracions respecte del resultats i de l'estratègia a seguir a partir d'ara.

De novetats locals poques. Vaja, una notícia sobre IC i poca cosa més. A per tot s'estan movent coses i intueixo que, a Mataró, les coses tampoc han de ser fàcils.

La voluntat de fer un tripartit hi és. Els 11 regidors dels socialistes els donen una majoria important i suposo que per IC i ERC és més fàcil agafar el que puguin que estar-se a l'oposició obligant al govern en minoria a pactar cada tema. Sens dubte, això sí que seria enriquidor per la vida política de la Ciutat però gens còmode per els socialistes. A ells els és més fàcil tancar un acord de govern que en realitat vulgui dir "vosaltres callats durant quatre anys que jo faré el que vulgui que per això en tinc més que vosaltres". Això és el que s'havia fet fins ara. A veure si algú n'aprèn i troba un altre manera de fer !

De moment, dissabte constitució i el més calent a l'aigüera. Hi haurà sorpresa ? No. Les situacions personals/professionals d'alguns pesen molt. Es digui el que es digui, és tant trist com això i no ho dic com a crítica personal cap a ningú sinó cap a les pròpies circumstàncies que envolten la política local que fan que, moltes vegades, algú s'hagi d'agafar a la "feina" de polític perquè a fora no hi ha res clar. Ni tant sols l'assegurança d'atur. Aquest tema també s'ha d'arreglar !

Buff ! Hi ha molta roba i molt poc sabó.


TODAVIA O MAI

Amb aquest títol, tenim un nou article d'en Jordi Pujol.

Encara no havia fet mai un post dirigint cap al web del President Pujol. Jo tinc per costum llegir-ne els articles que semblen interessar-me del seu butlletí. Pels que encara no coneixeu el Centre d'estudis , hi ha molt per llegir.


JAKUTSK

La Selecció Catalana de futbol sala a JAKUTSK. Per què ens ho fem tant difícil ? No passa res ! Fa uns anys, 521.249 signatures no van servir per a poder tirar endavant quelcom que seria un desllorigador important. Hem de resoldre el problema d'una vegada. Catalunya i la resta de l'Estat poden caminar juntes però ha de ser amb respecte mutu i començant per aquests detalls.

La societat ho admetria, si no fos perquè hi ha partits interessats a fer veure el que no és i a fer bandera de l'anti-cat per a desviar l'atenció i focalitzar sobre l'estómac allò que hauria de focalitzar-se sobre el cervell. Parlant la gent s'entén. Visceralment, mai !

No estic gens content d'haver de fer aquest post perquè m'entristeix veure on som. De tota manera, una mica més enllà sí que hem anat. I si no, recordeu el que es deia en una conferència de l’"adormit" Fòrum Cívic de Mataró sobre aquest tema.