22/3/08

SENSACIONS DEL PLE DEL 13 DE MARÇ




Potser reafirmar la facilitat amb la que el soci majoritari ens vol fer combregar amb rodes de molí (cosa que segurament aconsegueix amb molta gent a base d’informar profusa i tendenciosament).
Tenim l’exemple de Can Fàbregas (als mataronins no els costarà res ...) o el del noi trobat mort dins el cotxe al dipòsit municipal. Vaig veient que és una constant el tenir un govern que surt del pas explicant qualsevol posició espolsant-se responsabilitats i anar variant en funció de la pressió exercida per l’oposició i la realitat.
Llàstima que seguir la política municipal sigui difícil per la gent, en general, però trobo que, com a mínim, els plens sí que són indicatius de la situació que vivim. Qualsevol persona que vingui a un ple pot jutjar per ella mateixa. M’atreveixo a assegurar que tot i que la darrera paraula sempre la te el govern i, per tant, solen fugir d’estudi sabent que ningú els podrà replicar, només seguint els debats tothom es faria una idea del que dic. Avorrits ? els Plens ... també una mica però és que per divertir-se hi ha altres coses i ningú ha dit mai que administrar 267 milions d’euros no hagi de ser una cosa seriosa.