2/5/10

Diumenge a San Francisco. Turista a Sausalito.























Ahir, dissabte, vam arribar puntualment a SFO i entre fer el check-in a l’hotel (Hilton SFO - 333 O’farrell street) i sortir a menjar alguna cosa per fer veure que sopàvem per començar a acostumar el cos (matinada a BCN) vaig agafar el llit amb unes ganes boges.

Això sí, aquest matí m’he llevat perfecte. Ja ho sabeu ... és com si surts de marxa, ten vas a dormir a les 8 del matí però amb la diferència que quan et lleves, tornen a ser les 8 del matí. És fantàstic ! : -( el problema estarà en la tornada.

Total, que hem quedat sobre les 9 per sortir a voltar i adaptar-nos. Avui és dia lliure.

Com que m’he llevat desganat, he aprofitat que al mateix hotel hi ha un Starbucks per prendre alguna cosa i cap al carrer. Hem fet un petit grup i hem decidit anar al Pier39 i creuar la badia cap a Tiburon i Sausalito on hem dinat. El moll 39 és en sí, un centre comercial per turistejar i hem picat amb les maduixes de califòrnia. La parada de fruita fresca era digna de veure. Menges pels ulls però, a més, eren molt bones.

L’aigua de la badia és molt freda (podeu veure els lleons marins del port) però el dia era molt calorós. Jo no me’n he adonat del sol i amb l’airet del vaixell estava tan tranquil fins a la tarda que he quedat amb la cara vermella com una gamba. Falta de costum !

Podeu veure les fotos del pont més famós del món i de la Roca.

Havent dinat, hem passejat per Sausalito i en sentir música en directe en un local, hi hem entrat a prendre una cervesa. Els que tocaven no semblaven fer-ho per diners sinó per afició i hi hem passat una estona molt agradable.

Després, una llarga caminada des del moll a l'hotel, passant pel barri xinès i a dormir aviat. S'ha de dir que l'hotel és a tocar del centre (Union square)