21/3/12

Atorgada a la Generalitat la llicència urbanística per construir l'edifici de l'Escola Marta Mata (Ja la tenim a tocar!)

Us adjunto la notícia que podeu trobar al web de l'Ajuntament:
L’Ajuntament ha concedit la llicència urbanística que permet al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya iniciar les obres de construcció de l’edifici de l’Escola Marta Mata. L’equipament educatiu es construirà en un solar entre la carretera de Cirera i el carrer d’Aristòtil.

La regidora d’Urbanisme, Montserrat Rodríguez, ha signat avui el decret de concessió de la llicència. La delegació territorial d’Ensenyament de la Generalitat i l’empresa GISA van anunciar la setmana passada als pares i mares de l’escola en una reunió informativa que les obres començaran al maig.

La nova escola s’aixecarà en dues fases: primer es construirà l’edifici destinat als alumnes d’educació infantil (P3-P5) perquè pugui estar enllestit durant el darrer trimestre de l’any i els alumnes puguin traslladar-s’hi abans de Nadal i, la resta de l’escola (primària, gimnàs, patis, cuina) estarà acabada pel juny de 2013. Quan s’acabi l’obra, els dos edificis quedaran integrats en un de sol.