10/3/12

Preparats per la gran cita de Reus! (Ferran Falcó, nou president de la Federació CDC de les Comarques de Barcelona)













Hi he pogut anar durant el matí perquè a la tarda m'esperaven a Mataró i ha valgut la pena! Al voltant de 600 persones al Congrés de Federació de CDC de les Comarques de Barcelona, tots preparats ja per la gran cita de Reus! Adjunto la notícia publicada al web de CIU-Mataró: una manera de ser, una manera de fer!

Ferran Falcó escollit nou president de la federació de CDC de les comarques de Barcelona

El diputat al Parlament pren el relleu a Jordi Turull i es compromet a mantenir una línia continuista en la feina feta. El congrés aplega més de 600 persones a Sant Vicenç de Montalt, entre les quals l’Alcalde i president de CIU a Mataró, Joan Mora.

El president del grup municipal de CIU a Badalona i diputat al Parlament català, Ferran Falcó, ha estat proclamat aquest dissabte 10 de març nou president de la federació de les comarques de Barcelona amb el 85% dels vots. Falcó, pren el relleu a Jordi Turull, qui ha ocupat el càrrec els darrers vuit anys. El nou president ha assegurat “continuïtat en la feina feta” alhora que s’ha compromès a mantenir la proximitat i la interlocució amb la direcció del partit: “Sé que una organització com la nostra és resistent però fràgil al mateix temps, per això cal cuidar el que fa que siguem on som: la militància”. Falcó també ha subratllat que “som importants perquè tenim un projecte viu a cada poble i a cada ciutat i perquè ens hem conjurat perquè aquest país no només resisteixi sinó que esdevingui un país normal”, i ha afegit que “tenim una federació important, electoralment som decisius, i també l’hem de fer influent” i s’ha compromès a “servir-vos amb entusiasme, dignitat i amb esforç”.

El Congrés, celebrat al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt ha aplegat unes 600 persones, entre les quals membres de la direcció de CDC i Consellers de la Generalitat: Felip Puig, Lluís Recoder i Josep Lluís Cleries; també hi ha assistit el diputat Josep Rull, el president de la Diputació de Barcelona i Alcalde de Martorell, Salvador Esteve; l’Alcalde de Sant Vicenç Miquel A.Martínez; l’Alcalde i president de CIU-Mataró, Joan Mora, el president comarcal del Maresme, Xavier Badia i el secretari executiu de Territori, Militància i Acció Municipal Lluís Corominas, encarregat de proclamar els resultats finals i de cloure la trobada.

La inauguració ha anat a càrrec del secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, qui ha volgut agrair a tots els assistents la feina feta i ha recordat que “el 40% dels vots de CiU en les eleccions catalanes provenien d’aquesta federació”. “Us heu de sentir orgullosos perquè heu fet una gran feina” i “perquè sou un gran actiu de país”. Oriol Pujol ha assegurat que el 16è Congrés de CDC, que se celebrarà el 23, 24 i 25 de març a Reus, debatrà “sobre el què volem però, sobretot, sobre com ho volem”. Sobre el QUÈ, ha recordat que el President Mas, secretari general de CDC, i el President Pujol, President de CDC, han marcat el rumb anant a votar a les consultes populars per la independència. Pel que fa al COM, Oriol Pujol ha encoratjat a “parlar de l’actitud convergent, de com som i com fem política la gent de Convergència”.

Pujol ha afirmat que aquesta actitud convergent “incorpora credibilitat, sensibilitat, patriotisme i humanisme: patim per la gent”. “Aquesta actitud convergent és ànima”, ha continuat Pujol, “és el convenciment de treballar per alguna cosa que ens depassa i és el que ens fa imparables” i “ens ha permès travessar el desert”.