16/12/07

FREDS I REMULLATS PERÒ AMB CONSCIÈNCIA



MANIFESTACIÓ PASSADA PER AIGUA

Aquesta tarda hem estat a la manifestació organitzada per la Plataforma Salvem Can Fàbregas.
Quina tarda ! Fred i aigua. No m’atreveixo a quantificar però érem molts menys que a la que vam fer fa temps. S’havia de ser molt militant per sortir al carrer un dia com avui, amb un fred intens i pluja constant.

Ara bé, hi volíem ser i hi hem estat.

Per desgràcia, el tema de la nau està agafant velocitat, i pel que ens va contestar el Regidor d’urbanisme, al Ple de dijous i les convocatòries que tenim per dimarts que ve, de la CMIST i el Consell de PUMSA, amb aquest tema a l’ordre del dia, ens fa pensar que el govern vol acabar-ho aviat.

Les darreres notícies són poc encoratjadores pel que fa a la nostra voluntat de que vingui el CORTE INGLÉS allà mateix però respectant el Patrimoni i integrant-lo.

Ja ho hem dit per activa i per passiva. CIU VOLEM EL CORTE INGLES ALLÀ però en la configuració inicial que respectava el Patrimoni. La nostra indignació i contrarietat ve a partir de quan l’ex-regidor Vilert va canviar el projecte, va fer una votació secreta al Consell del Patrimoni i pretenia descatalogar la nau fraudulentament. Sort que ens en vam adonar i ho vam aturar. És precisament aquest fet, de que el govern especuli amb el patrimoni quan a ell li convé, és el que no ens agrada i menys, el que ho pretengui fer fent-nos passar a tots per ximples. I si no ... rellegiu la premsa i mireu la quantitat de coses que han arribat a dir i propostes a fer. Contínuament la realitat els ha anat desmentint. La última ha estat la proposta de construir una rèplica, i molt ens temem que la que vindrà ara serà la de traslladar-la a trossos ...

Tot plegat, molt trist. Ara, ho miris per on ho miris, el perjudici econòmic que es causa a la Ciutat és enorme i la pèrdua de credibilitat d’aquest govern queda a la mateixa alçada.