16/12/07

SECRETARI “ESCUT”


Dimarts 11 vaig tenir-me-les amb la Regidora Romero. De bona fe li havia demanat de poder assistir al Patronat de l’EUPMT. Els meus motius eren i són de Ciutat. Volia ser-hi per aportar el que pugues i escoltar. De mica en mica vaig mirant d’aprofundir en els diferents àmbits i el de la Universitat és prou important. No vull polemitzar més sobre aquest tema perquè jo crec que l’hem de reconduir i trobar la confiança suficient perquè aquests fets siguin ben normals.

Segurament, si la Regidora s’ho repensa veurà que no cal emparar-se amb el Secretari. N’hi ha prou amb demanar-ho a la resta de membres del Patronat i, evidentment, si ells no ho veuen bé, doncs no hi participo i ja està.

Tenia una pregunta al Ple de dijous que segurament, si trobéssim la confiança suficient en tenir la informació que demanem i poder confiar en la veracitat del que se’ns diu, potser no hauria calgut.
La pregunta portava implícita una proposta. Tota manera, a dia d’avui encara està per contestar pel motiu que us explicaré en el post del Ple maratonià.