20/5/11

El dia 22 a la nit, Mataró recuperarà la il.lusió per un futur amb diàleg





El candidat de la federació nacionalista demana la confiança dels ciutadans per fer possible el canvi a la ciutat. Mora s’ha compromès a treballar amb totes les forces polítiques perquè “tots els partits representen una part de la ciutat”.

CIU-Mataró ha escollit la Riera nº48, davant l’Ajuntament, per fer la darrera roda de premsa de la campanya electoral. Una ubicació simbòlica, on Joan Mora espera treballar-hi com alcalde durant els propers quatre anys. Convençut que el canvi és possible, el candidat de la federació nacionalista ha demanat la confiança dels mataronins i mataronines per liderar un govern fort, que treballi en favor de tots els ciutadans: “Després de 32 anys d’un projecte esgotat, votar CIU és fer un vot útil per fer possible un canvi històric a la ciutat”.
Mora ha reiterat la voluntat de no excloure a ningú i en aquest sentit s’ha compromès a “trucar a la resta de les formacions polítiques” a partir del dilluns 23 “per estudiar de quina manera podem col•laborar”. Un gest que permetrà “recuperar la il•lusió i retornar el diàleg en favor de Mataró”. El candidat de la federació nacionalista ha reservat les seves últimes paraules per als ciutadans que es troben a l’atur, als quals s’hi vol dedicar plenament: “treballarem per tornar l’activitat econòmica i la feina a la ciutat”, ha conclòs.
Us adjunto la nota de premsa