23/5/11

Hem fet història a les eleccions de Mataró









El candidat de la federació nacionalista, Joan Mora, agraeix als mataronins la confiança dipositada a les urnes, i anuncia que a partir d’aquest dilluns dia 23, es posarà en contacte amb tots aquells partits de provada tradició democràtica per formar el futur govern de la ciutat

Visiblement emocionat i acompanyat en tot moment de la seva família, Joan Mora, ha arribat a la seu de CDC a quarts de deu de la nit, quan el 100% de vots escrutats ja el donaven guanyador de les eleccions. Empatat a 8 regidors amb el PSC i amb 11.081 vots –mil i escaig més que els socialistes- CIU s’ha consolidat com la força més votada a la capital del Maresme, fet que no passava en unes municipals durant els darrers 32 anys.
En el seu primer discurs com a guanyador dels comicis Mora ha agraït als mataronins la confiança dipositada a les urnes, fet que el legitima, ha dit, per formar el futur govern de la ciutat. L’alcaldable per CIU ha anunciat que a partir d’aquest dilluns dia 23 de maig “i amb tothom a favor de la ciutat” es posarà en contacte amb totes les forces de “provada tradició democràtica” per conformar el proper consistori de Mataró. I com ja havia anunciat durant la campanya, la voluntat de diàleg no només serà amb els representants polítics “sinó també amb tots els ciutadans que ho necessitin i vulguin parlar amb mi. El meu telèfon sempre estarà a disposició”.
El segon missatge de la nit ha estat pel seu màxim contrincant a les urnes, l’alcaldable pel PSC, Joan Antoni Baron, de qui ha agraït la felicitació rebuda un cop confirmats els resultats. Per Mora, aquesta no ha estat la seva victòria, sinó la d’un equip que ha treballat intensament per fer-la possible. “Son 32 anys d’esforços. Vull que us sentiu la victòria ben vostra, sol no ho hauria fet. Vull ser líder d’aquest Mataró que es miri el futur”, ha dit.
Les darreres paraules les ha dirigides a “aquelles persones que pateixen”. Per a ells, ha dit, “ens esforçarem a tirar endavant la ciutat. Per tenir una vida digne, tal i com ens mereixem”.
Us adjunto nota de premsa