12/5/11

Tarda ben aprofitada




A vegades em sorpren les activitats que podem arribar a fer en un mateix dia. Aquesta tarda m'ha entrevistat l'Eli Solsona de Mataró Ràdio per parlar sobre la gent gran. Concretament volia saber quin punt de vista tenia el nostre programa electoral vers aquest sector.

Seguidament he assistit al 4art Premi de Pintura Torres Garcia- Ciutat de Mataró 2011 que convocava  l'associació Sant LLuc per l'art.

La figura de Torres García és molt coneguda i valorada pel caràcter innovador de la seva pintura i la seva participació en les primeres vanguardies. La seva vinculació amb Mataró, els seus estudis a l'Escola Municipal d'Arts i Oficis i l'impacte que el Maresme va ocasionar en aquest jove d'Uruguay impregnaren la seva trajectòria artística posterior.


És per això, que aquest any i en reconeixement, s'ha triat como a logotip d'aquest Premi de Pintura un petit dibuix fet a ploma, que ilustra el llibre "Historia de la meva vida", i que representa el tren i l'estació de Mataró, símbols reconeguts per la nostra ciutat per ser pionera del ferrocarril a España.

I darrerament m'he pogut passejar una estona per la Firaocasió de Primavera que any rera any és s'instal.la a la Pl. Santa Anna.