11/5/08

PLUJA I NEU !

Aquest cap de setmana és plujós com feia molt temps que no recordàvem. Una pluja així, general a tot el País no arregla la situació, ni molt menys, però si més no, ens porta una mica d’esperança.
Divendres al vespre, després de passar pel Museu Arxiu a visitar amb més calma l’exposició, vaig pujar a Camprodon per descansa-hi una mica. Com que la pluja no ens deixa sortir massa de casa no me’n he pogut estar d’agafar l’ordinador i endreçar una mica. Ahir vaig fer el post del ple de dijous i aquest matí, sí o sí, he pujat fins a Vallter per veure com estava el Quin País!
Ahir em van dir que al xalet d’ull de ter hi havia 30cm de neu i avui se n’hi veia més. Ha fet, aquí dalt, la millor nevada de tot l’hivern. És molt humida i està molt catxada però el tou hi és.
Tant el Ritort com el propi Ter, quan s’ajunten a sota del Pont nou van molt carregats. Avui més que ahir.
Imatges en directe de la vall.
Al final, em sembla que no resistiré les pressions familiars i tornarem avui cap avall. Demà mirarem de fer un volt per la fira que, amb tanta aigua no se pas com deu haver quedat. Ja, divendres, es va comunicar l’aplaçament de la festa de la Via Europa i els firaires deuen estar que trinen.

LA FEBRE DE TRASLLADAR COSES CONTINUA I S’EXTÉN, ARA A CAMPRODON
Ja tenim revolucionada la Vall perquè es vol traslladar la Capella del Roure. Des que pujo per aquí dalt que sento que s’ha de moure per eixamplar el carrer però sempre s’havia dit que anava uns metres endarrere. Ara es veu que la capella es traslladarà fins a Can Pascal, fora del casc urbà.
Per les fotos, és evident la millora del carrer si la capella es mou però, canviar-la de lloc ja no ho veig tant bé si, com sembla, el desplaçar-la una mica enrere és possible.
Per més que m’ho miro ... no hi veig que hi càpiga una gran superfície. Sort! o no.

i finalment, remenant i llegint el bloc d'en Quim acabo d'assabentar-me que en Suri també te bloc. Guaita què fan ara ! Benvingut a la xarxa.