17/7/09

Per molts anys, Nova Aliança Mataronina!









Ahir al vespre vaig ser convidat per la Nova Aliança, com a representant de CiU, al sopar commemoratiu del centenari. Va ser un sopar molt emotiu, on es va evocar l’història de les dues entitats que un dia van decidir anar juntes i constituir el que avui és la Nova Aliança. Parlo de l’Aliança Mataronina i la Nova Herència Mataronina.
Acte emotiu, com he dit, on els parlaments del President de l’entitat, Sr. Manuel Puigvert va est molt bé i el President de les Mútues catalanes també. L’Alcalde, que va cloure l’acte, també va estar bé.
Potser el que va estar fora de joc per marejar fins embolicar-se una mica forçant el discurs per col·locar la cunya propagandística sobre l’acord de finançament va ser el Sr. Jordi Pericàs (Secretari de Política Financera, Comerç i Consum).
En definitiva però, un acte excel·lent, ben programat, ben preparat i millor executat on es van notar en tot moment les atencions del Gerent Joan M. Calleja, així com el suport institucional de la Caixa Laietana encapçalada pel el seu President, el Sr. Jaume Boter de Palau.
Amb les Laietanes de postres, un clauer de record obra d’en Perecoll i un final de festa apoteòsic de la Maria Rovira i el seu grup TRANSIT DANSA que ens va oferir una coreografia ad hoc que va anomenar “Bellesa matemàtica” i que vuit ballarins magnífics es van encarregar d’escenificar van cloure la festa que havia començat dies enrere amb la festa al carrer, a la Plaça de Santa Anna i amb el que tanta i tanta gent, de totes les edats, va poder-hi gaudir.
I acabo com he començat, per molts anys Nova Aliança ! Moltes gràcies en nom de tots els mataronins i mataronines a qui, des de 1909 feu costat.