22/10/09

Mostra de Cinema 2009 a Mataró



Si us agrada el cinema com a mi, ennguany podrem gaudir de 7 llargmetratges i 6 curtmetratges programats del 28 d’octubre a l’1 de novembre al Teatre Monumental.

Aquesta Mostra segueix apostant pels nous realitzadors. La novetat d’aquesta edició és la presentació de la pel.lícula d’un autor mataroní, Francesc Páez, filmada a Mataró.

Igual que anys enrere mitja hora abans de veure la pel.lícula hi haurà la trobada al vestíbul del Teatre Monumental i fer el “Parlem de la pel.lícula” amb algun membre de la Comissió de cinema programadora de la Mostra.

Pel que fa a la XIII Mostra de Curtmetratges, s’han presentat 116 obres de les quals s’han triat 6 finalistes que es projectaran abans de cada pel.lícula a excepció de la cloenda.
Els finalistes optaran als premis de Millor curt en 35mm i al Premi del públic, que s’atorgarà per votació popular durant els dies de la mostra. El cinema que també pateix la crisi farà que els guardonats no rebin cap dotació econòmica, sino que se’ls hi atorgarà l’escultura Laia L’Arquera de Rovira Brulll.

Intentaré anar tantes vegades com em sigui possible i per això us adelanto la programació