17/10/09

Si no els estimem mai ens integrarem






Si no els estimem mai ens integrarem. No se si aquesta frase és gaire política però resumiria el meu estat d’ànim respecte a la situació dels nous catalans.
Avui ens hem reunit a Mataró, molts regidors de CiU de tot Catalunya, per tractar aquest tema i sobre la taula ha quedat l’immens treball que resta per fer però una conclusió clara: són aquí per quedar-se. Per tant, o ens ho prenem seriosament en el sentit de cohesionar-nos com un sol poble o difícilment crearem una societat amb futur. Aquesta sempre ha estat una terra d’acollida. Tenim al davant un dels reptes més grans de la nostra història col·lectiva ja que si bé es evident que ells s’han d’adaptar al nostre País i acceptar-ne la nostra cultura i tradicions, som nosaltres els primers que hem de voler integrar-los i, això no es fa sense una voluntat noble i sense una educació i uns coneixements que, avui per avui, no tenim.
Deia Abraham Lincoln (1808-1865) que si vols guanyar un adepte a la teva causa, convenç-lo primer que ets el seu amic sincer.

Altres articles:


Video:

Clicant aquí pots veure i escoltar el vídeo de la meva intervenció