5/9/10

Compromís amb Catalunya dels Nous Catalans, amb Artur Mas, al fossar





Nous catalans, l'espai d'activisme per la integració que dins de l'estratègia de Casa Gran del Catalanisme tira endavant CDC amb l'Àngel Colom al capdavant, ha fet avui un acte molt emotiu al Fossar de les Moreres.
Hi hem vist nous catalans, de tot orígen, fent un compromís amb la construcció de Catalunya i la voluntat expressa de treballar per fer-ne un País pròsper on hi càpiga tothom.
Ha estat, especialment, enriquidor escoltar als diferents oradors que molt breument han anat llançant la seva visió sobre el País. Per part dels nous catalans del Maresme, hi ha intervingut un mataroní, en Mustafà El Kaderi que ho ha fet representant a la comunitat marroquina.
Molt emotiva, la intervenció de Joana Gardés, companya del desaparegut Paco Candel, i secretària de la seva fundació que ha llegit un fragment d'un seu llibre que, avui, esta igualment d'actualitat.
Ha tancat l'acte un Artur Mas molt segur, però recordant que el canvi no està fet i que cal treballar-lo fins al final per tal de que, quan arribi, es pugui treballar per a construir una Catalunya pròspera.