9/7/08

Dues bones aportacions: Aparcament IVECO-PEGASO i ampliació horari cap de setmana


Ara resulta que condicionar, com vam proposar, el solar d’IVECO-PEGASO com a aparcament gratuït per als mataronins i no mataronins costaria més de 330.000 euros !!
Mare de Déu !!! haurem de reconsiderar com fa les coses aquest Ajuntament perquè ens sembla una barbaritat. Qualsevol que s’ho vagi a mirar veurà que amb una excavadora que netegi el solar (que ja està pràcticament net) n’hi hauria prou. Fer més d’un accés ho fa una màquina en poques hores i si ha de ser gratuït, tampoc cal cap luxe. El fet d'arreglar i netejar la vorera ja hauria de fer-se regularment i, en tot cas, el cost seria mínim. Si vam fer la proposta fa setmanes va ser perquè “s’hi treballés” però sembla que hi havia poques ganes. Si se’ns hagués volgut convèncer de que no es podia fer o de que era tant clar se’ns hagués explicat però si es va esperar a respondre’ns al ple va ser per diguem-ho així, “guardar distància”. O no? Si se’ns hagués donat l’informe on diu que costa aquests diners abans del ple de dijous passat, amb una mínima explicació podríem haver-ho entès. Fet així, és que no hi ha gens de ganes de treballar en les propostes que els fa la oposició, en aquest cas, de CiU.
Una pena perquè els botiguers estaven disposats a jugar-hi.
Haurem de demanar, per escrit, aquest informe o pressupost tant car per poder contrartar-ho.




És una mica com el tema que els vam proposar de que treballin en estudiar la possibilitat de que, p.e. l'aparcament públic del Parc tanqui més tard. No s’entén com el regidor de via pública dona tantes voltes al tema per acabar dient que només pot acceptar mirar lo dels caps de setmana... I què caram diu el nostre prec? No és justament això? Són ganes de jugar? O poques de treballar? Llegiu vosaltres mateixos: el que demanem és, exactament:
PREC:
Que el Regidor-Delegat de Via Pública, responsable del Departament de Mobilitat i president de l’empresa municipal GINTRA, doni les oportunes instruccions per tal d’estudiar la possibilitat d’ampliar l’horari dels estacionament públics municipals, en especial el de la Plaça d’Espanya, els caps de setmana i quan s’organitzi qualsevol esdeveniment en un espai proper, com ja s’ha fet en alguna circumstància.