25/5/09

Pacte PP/PSC-PSOE per a ignorar Convergència i Unió.


Avui hem pogut llegir a La Vanguardia la nova estratègia PP-PSC-PSOE per “ignorar” CiU.
Si conforme va avançant la campanya cada dia es veu més clar que els membres del tripartit no es mosseguen, avui i gràcies al Barbeta i La Vanguardia tothom podrà entendre moltes coses. Per anar contra la única força que, desenganyem-nos, té capacitat real de plantar-los cara seriosament, amb un sopar n’hi ha prou per posar-se d’acord. Públicament ens fem campanya a cara de gos (PP/PSC-PSOE) però, per sota ma, pactem que a qui ens hem de treure de sobre és CiU.
D’això el votant n’hauria de treure les seves conseqüències. Si al PP i al PSC/PSOE els convé una Convergència i Unió dèbil és perquè coneixen el pa que s’hi dona quan la Federació és decisiva.
Amics i amigues, ja ho he dit, que cadascú en tregui conseqüències.
A mi, personalment, m’anima veure com cada vegada hi ha més gent que ho veu i que ens anima fent-nos confiança. Potser, també, per això cada dia les enquestes ens van millor o potser, també, és per que treballem –com diria l’Artur- estil Guardiola: no hi ha res guanyat..., tot està per fer ..., no ens podem adormir..., tothom a la feina ..., etc....