22/9/09

SIMO NETWORK, després de la bombolla.




Fa gairebé un any, vaig escriure el post: “SIMO un altre bombolla que punxa”. Poc s’ha trigat a tornar a intentar-ho, amb la principal reforma que demanàvem els empresaris del sector: que fos una fira professional.
Amb moltes deficiències i res a veure amb el que havia estat, avui arrenca el nou SIMO NETWORK. El balanç, com sempre, s’haurà de fer al final però, de moment, ja s’ha d’aplaudir la ràpida reacció en reprendre una trobada anual que necessitem.
Tots sabem que, les fires, s’han anat convertint més en un punt de contacte que un lloc per “vendre” però si estan ben organitzades, també es converteixen en un punt d’inflexió anual per a tot un sector (en aquest cas el de les TIC). Aquesta nova experiència de SIMO NETWORK, amb totes les deficiències pròpies d’una cosa nova (falta de claredat i organització), amb les dates canviades de novembre a setembre (millor aquestes), reduït a 3 dies –de dimarts a dijous- (molt millor que fins diumenge), mereix el benefici de qui rectifica (en aquest cas IFEMA) encara que hagi estat a costa d’haver hagut de caure completament, fins desaparèixer un any. Tant de bo se’ns hagués escoltat anys enrere, quan ens exclamàvem, i aquesta rectificació agafi volada. És la última oportunitat.
En definitiva, que ja sóc a Madrid, esperant saludar clients i coneguts i, encara més, fer-ne de nous.