11/5/07

Canvi de ritme. Avui surt l'artilleria pesada


Avui donem el tret de sortida a la Campanya. Allò de la penjada del primer cartell. Ho tenim tot planificat. Hem aconseguit un bon local per aquests dies (a la Muralla - antiga botiga de bicicletes-).
.
Tenim el programa, tenim l'equip, tenim el recolzament de moltíssima gent i ara només manca l'esforç final. Com que estem treballant molt dur des de fa mesos, l'entrenament ja hi ha sigut.
A partir d'aquesta nit ja podem demanar el VOT.
.
En el meu cas però, sí que hi haurà diferència. A partir de demà ja no tinc res a l'agenda professional. Serà el que els mataronins vulguin que sigui. Jo hi estic disposat !
Fins avui hem estat explicant el programa en tota la seva extensió, baixant a tota la amplitud de cada tema: accessibilitat, mobilitat, seguretat, immigració, esport, cultura, equipaments, model de ciutat, etc. Han estat, des del 12 de febrer, dies i dies de trepitjar carrer, escoltar i explicar les nostres propostes.

Aquesta nit aixequem la mirada i, apart de les presentacions que cada dia farem a diferents punts de la Ciutat, ens dedicarem a explicar el nostre somni:

EL PLA PEL REDESENVOLUPAMENT DE MATARÓ.
Podem, volem i farem realitat aquest somni si tu ens hi ajudes.
Vols viure i treballar a la Petita Califòrnia Europea ?
.