30/5/07

Ens posem a treballar

Hi haurà tripartit ? Encara no se sap però ens ho imaginem tots ...
A hores d'ara no sembla que els perjudicats acabin d'adonar-se que una mica més i se'ls empassen del tot !
.
Què farà ara IC i ERC respecte a Can Fàbregas ? Continuaran amb la idea de tirar-ho a terra si l'informe (pagat per tots els mataronins) diu que no és possible el trasllat (com ja diu el sentit comú) ? o es quadraran i vindran a les tesis de CiU, que diem que s'han de comptabilitzar les dues coses integrant-les de forma intel·ligent ? I si és així ? per què no es van alinear al seu dia evitant el ridícul i la possible pèrdua de vots ? Per això dic que, si finalment el fan, el govern serà dèbil i difícilment durarà els 4 anys.
.
Nosaltres, com que amb set, de moment, no podem liderar i hem de deixar fer, esperem esdeveniments però no aturats.
.
Avui hem fet una roda de premsa on hem presentat dues propostes: el GOVERN A L'OMBRA i la proposta d'un grup de treball independent - sense polítics- que treballi en el CONTRACTE DE BONES PRÀCTIQUES POLÍTIQUES que hauria de permetre reciprocitat entre el polític i el ciutadà.
.
Aquest vespre ens hem reunit tota la candidatura, tot sopant, per acabar de perfilar les àrees de treball de cadascú encara que per a presentar-ho, esperarem a tenir clar com serà el futur govern i, a hores d'ara, sense descartar cap possibilitat.