12/5/07

Contacte al carrer i Incendi a les cinc Sénies


Avui hem estat tot el dia al carrer escoltant i parlant amb la gent. M'agrada perquè la gran majoria t'expressen clarament la seva opinió i les seves simpaties. Moltes vegades es fa una lectura esbiaixada del comportament de la societat. Som nosaltres, els polítics en general, els que en tot cas no sabem estar a l'alçada del que s'espera. És clar que no hi tenim la mateixa responsabilitat, els que estan al govern i molta quota de pantalla, pel que vindrà, prenc bona nota de no fer segons quins espectacles i, sobretot, no mentir mai. És el que més mal fa perquè la gent se'n adona de seguida i quan es pretén defensar el que és indefensable, automàticament hi perdem tots i és quan surt el "tots els polítics són iguals".

Quan explico que fa 27 anys que manen els mateixos, la gent entén moltes coses.

Al vespre, hem anat a sopar dels veïns de la Via Europa. M'ha sorprès la seva joventut. Barri nou, esperit nou. Molt bé. Us felicito.

A la tarda s'ha fet ben visible la fumera negra que venia de les Cinc Sènies. El principal és que no hi ha hagut ferits però ja ens hem posat a investigar quina és la situació: sembla que ha estat l'explosió d'un dipòsit de combustible d'una empresa, probablement gas-oil, amb el perill de que el foc passes a uns vehicles aparcats molt a prop. No hi ha hagut ferits, només l’ensurt dels veïns més propers. Segurament caldrà revisar els usos d'aquell espai.